NowHere Finland 2012 esillä Design Round Table 2012 -seminaarissa

Valtion muotoilutoimikunta ja Demos Helsinki järjestivät 8.6.2012 muotoilun kansainvälistymistä käsittelevän seminaarin osana designpääkaupunkivuoden ohjelmaa. Seminaari järjestettiin Designmuseon ja Arkkitehtuurimuseon väliin kesäksi rakennetussa Paviljongissa. Tilaisuuteen osallistui alueellisten taidetoimikuntien muotoilun edustajia, kansainvälisiä vieraita kaikista Pohjoismaista ja Virosta sekä kotimaisia muotoilijoita ja muotoilukentän vaikuttajia.

NowHere Finland 2012 -näyttelystä Paviljonkiin mahtui esille yksi edustaja jokaisesta aluellisesta taidetoimikunnasta.  Muotoilun läänintaiteilija Paula Susitaival Hämeen taidetoimikunnasta kokosi näyttelyn, jossa esiteltiin teoksia seuraavilta henkilöiltä ja yrityksiltä: Anniina Nurmi / Nurmi Design Oy, Annika Heikkinen, Henna Mantere, Jan Torstensson / Lasistudio Jan Torstensson, Janne Salokannel, Kimmo Heikkilä, Lotta Mönkäre / Valkyrian Designs, Saana ja Olli, Seppo Rissanen / OlkiQ, SULOisia värejä! / Ulla Lapiolahti ja Päivi Hintsanen, Tenka Issakainen, Tiina Kylliäinen ja Timo Niskanen.


Kuva Maileena Tuokko.


RTop